Ilmoita työnantajan koronapassikanta anonyymisti

Emme kannata työelämää, missä ihmisiä syrjitään millään perusteella. Ohjaamalla työpanoksesi yrityksiin, mitkä eivät hyväksy syrjintää olet osaltasi rakentamassa syrjinnästä vapaata työelämää.

Listaus työnantajien koronapassikannoista

Taulukkoon on listattu kansalaisten toimesta työnantajien kannanottoja koronapassista puolesta tai vastaan. Voit helposti löytää suodattimien avulla vaikkapa kaikki työnantajat Helsingistä, jotka eivät vaadi koronapassia työntekijöiltään. Voit harkita tämän perusteella antavasi työpanoksesi näille yrityksille.

Listauksessa Punaiset vaativat koronapassin työntekijöiltään tai ovat lausuneet ottavansa sen myöhemmin käyttöön. Keltaiset eivät vaadi passia tällä hetkellä, mutta tulevaisuuden kanta syystä tai toisesta epäselvä. Vihreät ovat rohkeita työnantajia, jotka ovat ilmaisseet, etteivät hyväksy eivätkä vaadi koronapassia, ei nyt eikä tulevaisuudessa. Kaikki kiitoksemme ja tukemme heille! Pysäytetään koronapassi yhdessä.

Yrityksen nimiKatuosoiteKaupunkiToimialaPassikantaKuvatodisteVerkkosivuosoite
HUSUseita toimipisteitäUseita toimipisteitäTerveydenhuoltoVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
Turun kaupunkiOlavintie 2TurkuMUUTVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
NorraÖljytieVantaaMatkailu ja YöpyminenVaatiiLinkki kuvaan
MarimekkoUseita toimipisteitäUseita toimipisteitäVaatekaupatVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
LushUseita toimipisteitäUseita toimipisteitäKauneudenhoitoVaatiiLinkki kuvaan
Meyer TurkuTelakkakatu 1TurkuMUUTVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
YIT OyHatanpään valtatie 11, 33100 TampereHelsinkiMUUTVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
Halpa-HalliUseita toimipisteitäUseita toimipisteitäMyymälätVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
Akava ryUseita toimipisteitäUseita toimipisteitäLiitot ja YhdistyksetVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
Suomen ammattiliittojen keskusjärjestöstä (SAK)Useita toimipisteitäUseita toimipisteitäLiitot ja YhdistyksetVastustaaLinkki kuvaan
Matkailu- ja ravintola-alan etujärjestö MaraUseita toimipisteitäUseita toimipisteitäLiitot ja YhdistyksetVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
Elinkeinoelämän keskusliitto EKUseita toimipisteitäUseita toimipisteitäLiitot ja YhdistyksetVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille
HOK-Elanto Liiketoiminta OyFirdonkatu 2 T 111, 00520 HelsinkiUseita toimipisteitäRuokakaupat ja elintarvikkeetVaatiiLinkki kuvaanLinkki verkkosivuille

Ilmoita työnantaja anonyymisti

Ilmoituslomakkeella voit ilmoittaa työnantajan koronapassikannan. Ilmoitusten määrää on rajoitettu. Ilmoituksen vahvistamiseksi vaaditaan kuvallinen todistus, joka tulee taulukkoon näkyville. Tämän tarkoitus on lisätä listauksen luotettavuutta. Ilmoitukset tulee tarkastuksen jälkeen näkyville yrityslistaukseen. Listaus pyritään päivittämään kerran vuorokaudessa.

TARKISTA ennen ilmoittamista ettei yritystä ole jo aikaisemmin ilmoitettu sivustolle!

 ÄLÄ ILMOITA samaa työnantajaa moneen kertaan!

Hyvän boikotoinnin pelisäännöt:

1. Yrittäjiä, yritysten työntekijöitä tai heidän lapsiaan ei saa uhkailla.

2. Boikotoinnin luonne on puhtaasti taloudellista: ei esimerkiksi osteta sellaisten yritysten tuotteita tai palveluita, jotka vaativat koronapassia. Ei työpanosta syrjiville yrityksille.

3. Yritysten koronapassikantavalinnasta voi antaa palautetta Googlessa, somessa tms., mutta se on pidettävä hyvän maun rajoissa.

4. Muistetaan, etteivät yritykset päättäneet koronapassista, vaan eduskunta. Historiallisen äänestyksen tulokset näkyvät täällä.

TYÖNANTAJAN Ilmoituslomake
Huomioi!!!! Tämä on työnantajan ilmoituslomake!!! Yritykset jotka vaativat koronapassin asiakkailtaan ilmoitetaan toisella lomakkeella!